Maries blog

Maries blog

Hvem er jeg?

Jeg hedder Marie, er 40 år og bor i Snekkersten med min mand, 2 piger og vores skønne hund.

Bloggen er flyttet!

DiversePosted by Marie 28 Apr, 2010 20:04

Jeg synes, at de muligheder jeg har for individuel tilpasning af bloggen med denne løsning er for dårlige. Derfor har jeg valgt at flytte til http://marieiblog.blogspot.com/ hvor de indlæg, der ligger herunder også er flyttet hen.

De kommentarer, der hidtil er uploadet til denne side, er ikke flyttet med, det kunne jeg ikke...

Vi ses på http://marieiblog.blogspot.com/

Spejder-mom!

DiversePosted by Marie 27 Apr, 2010 21:01

Se lige hvor jeg har syet... spejdermærker på uniformerne! De havde samlet sig lidt sammen og nu skulle det være:

Alle de (8) røde pile angiver hvor jeg lige har syet mærker på de tre venstre-ærmer på henholdsvis Ulrikkes, farmands og Matildes spejderuniform. Der er ZOO-dag på søndag, dvs zoologisk have i København vil den 2. maj være fyldt med blå spejdere - det er ikke den dag man skal tage derind som almindelig gæst. Men med en vejrudsigt for søndag, der lige nu lover regn og ca. 10-12 grader, hvem vil dog også det?

Fest og strandtaske

DiversePosted by Marie 25 Apr, 2010 20:55

I går holdt vi fest for Matilde - hun havde valgt ikke at blive konfirmeret, men fest, gæster og gaver - det fik hun da! Vi havde en dejlig dag og Matilde synes det var pragtfuldt - og det er det vigtigste! Vi var 37 mennesker (en hel familie meldte afbud lørdag formiddag pga. maveproblemer...) og jeg tror at alle hyggede sig. Vi havde lavet sang til hende, moderen holdt tale (!) og Matilde holdt tale og der var også andre af gæsterne der havde skrevet sange til hende. Vi havde en powerpoint-præsentation kørende med billeder af Matilde lige fra hun var lille til nu og under desserten var der "eksamens"-spørgsmål til gæsterne, så de blev hørt i deres viden om Matilde. Så sød var hun - billedet er taget lige inden vi kørte over til festhuset, hvor vi ellers havde været igang hele formiddagen med forberedelserne - al maden var hjemmelavet!

I dag har Matilde så været til konfirmation hos sin gode veninde Caroline og nu kan vi afsløre den hemmelige ting, som Matilde skulle sy af nogle af USA-stofferne:

Det er en superfed strandtaske, syet efter dette mønster, men der er foretaget mindre justeringer. Tasken er foret med termovat, og der er en lille lomme, der passer til et fryseelement (som hun også fik med). Derudover var der en badebold, solcreme, en drikkedunk, et håndklæde og så den lille pung, som jeg ikke kunne lade være med at sy af nogle af resterne. Der kan hun have sin mobil, ipod osv. når hun er på stranden. Matilde har syet tasken, og har kun fået "lidt" hjælp af mor! Nu skal hun bare lave en lignende taske til sig selv af andre USA-stoffer!

Hjemme fra USA

DiversePosted by Marie 09 Apr, 2010 21:00

Så er vi hjemme igen efter en skøn ferie i Florida - vi boede hos venner, bosiddende i Brandon, nær Tampa på Floridas vestkyst.
Turen derover: Frygtelig, 20 timer forsinket (lang historie som jeg ikke gider fortælle her).
Turen hjem: Nervepirrende, da vores hjemrejse-billetter var blevet annulleret i al rodet på vejen derover - derfor 4 timer forsinket og uplanlagt over Paris hjem.
Ferien derovre: Skøn med strålende sol, 28-30 grader, hygge med gode venner, børnene havde det skønt.

Tur til Everglades naturreservat, hvor vi gik ved siden af alligatorer - og der var ikke hegn, det var naturen vi gik i og ikke en ZOO - meget grænseoverskridende!

En hel dag i BuschGardens (nej, vi var ikke i en af de 6-7 Disney-parker, dagen i BuschGardens, der er som Tivoli, Bakken og Zoologisk have x 3 var nok. Rutsjebanerne var gigantiske og kunne flytte grænser for ens dødsangst!) På billedet er det dog én af de mindre rutsjebaner, som børnene fik lov at prøve:

Vi var en tur på stranden på øen Anna Maria lige syd for Tampa og badede i den Mexicanske golf: Turkist vand og pelikaner!

Mandag den 5. april blev alle vækket kl. 2.45 om natten, tøjet på og ud i bilerne og så afsted mod Cape Canaveral og opsendelsen af rumfærgen Discovery. En fantastisk oplevelse, som ingen af os ville have været foruden. At vi var 3½ time om at komme dertil, og 5½ time om at komme hjem igen - det var ligemeget. De 5 minutter oplevelsen varede, det var det hele værd. Vi stod på en bro ca. 10 km væk og havde åbent udsyn til affyringsrampen og det spetakulære syn og det bulrende brag, der kom efter 1 minut. Det glemmer vi aldrig!

Og så fik jeg shoppet stof i lange baner, strimler og Fatquarters! Med de priser derovre er man nødt til at hamstre. Jeg tager billeder af alle herlighederne i morgen og skal nok lægge dem her.

Så skal bloggen igang!

DiversePosted by Marie 24 Mar, 2010 12:50

Efter nu at have fulgt med på diverse blogs - primært med patchwork, quilt og strik som emne, har jeg fået lyst til at forsøge selv. Jeg er aktiv i min fritid med forskellige ting, og det kommer denne blog til at handle om.

De fleste af de løbende indlæg kommer nok meget til at handle om syning - der sker jo noget hele tiden. Jeg har også hidtil været god til at tage billeder af produkterne inden for denne kategori, så derfor har jeg allerede publiceret en del af dem. Til gengæld har jeg aldrig været flink til at huske at tage billeder af alle de hundredevis af strikkede ting, jeg har lavet. Men det vil jeg fremover gøre bedre. Derfor her et billede af min dejlige Ulrikke (9 år) med hendes helt nye trøje, strikket i Muskat Soft. Af resterne af garnet hæklede jeg den lille taske, med lyseblåt stoffoer og lynlås.

Ulrikke var så glad for den, at hun tog den med som selskabstaske samme aften til skolefest! Bedstemor-ruderne i tasken er hæklet efter opskriften i denne model.

I weekenderne, når vejret er godt, så er vi flere i familien, der godt kan lide at geocache. Hvis du ikke ved hvad det er, så læs evt. om det på de links jeg har lavet til højre. Geocaching er en god måde at få frisk luft og motion, og jeg har altså brug for et formål med en tur i skoven!

Profile for GC Firelake

I sommersæsonen bruger vi vores båd til at komme lidt rundt i weekender og sommerferien. Så der vil måske også dukke indlæg op på bloggen, hvor livet i en 27-fods motorbåd bliver rullet lidt ud.